Juni 2024 - Ringar

Gulddesigns Ateljé: Skapandet av unika smycken i hjärtat av Stockholm

Gulddesign, beläget på Götgatan 88 i Stockholm, är inte bara en butik som erbjuder ett brett sortiment av guldsmycken och silversmycken i alla möjliga kategorier. Vi är också stolta över vår ateljé, där vi tar smyckestillverkning till en ny nivå.

I vår ateljé arbetar erfarna guldsmeder som är specialiserade på att reparera, rengöra och skapa smycken utifrån kundernas egna design. Vi är med dig från början till slut i processen. När du väljer att skapa ett smycke med oss, börjar vi med att diskutera dina idéer och visioner. Därefter tar vi fram detaljerade 3D-ritningar som ger dig en klar bild av hur ditt smycke kommer att se ut.

Under hela skapandeprocessen håller vi dig uppdaterad och involverad, vilket säkerställer att det färdiga smycket blir precis som du har drömt om. Vår målsättning är att erbjuda en personlig och unik upplevelse för varje kund, där varje smycke blir ett konstverk som speglar din personliga stil och önskemål.

Besök oss på Götgatan 88 för att upptäcka vår kollektion och låt oss hjälpa dig att skapa ett smycke som är lika unikt som du. Välkommen till Gulddesign – där ditt drömsmycke blir verklighet!