Vår webbplats är under konstruktion, ursäkta stöket för tillfället!

Om oss

Gulddesgin på Södermalm

Egen verkstad, design & smide..

Sedan 1985 har vi förfinat vårt hantverk och moderniserat vår verksamhet för att möta våra kunders behov på bästa möjliga sätt. Vår passion för guldhantering och vår strävan efter att erbjuda enastående kvalitet och service genomsyrar varje smycke vi skapar och varje kund vi betjänar. Välkommen till en värld av tidlös skönhet och personlig service.

Yacoub Ephrem

Guldsmed & VD på Gulddesign

Med över 20 års passion och hantverkserfarenhet inom smyckestillverkning välkomnar vi dig till vår värld av skönhet och elegans. Vår erfarna guldsmed Yacoub Ephrem har arbetat med en mångfald av ädla metaller, inklusive guld och silver, och är stolt över att skapa unika smycken som speglar din personlighet och stil.

Varje smycke är en berättelse i sig själv, designad och tillverkad med kärlek och omsorg i vårt eget verkstad. Vi strävar efter att erbjuda inte bara en produkt, utan en upplevelse av tidlös skönhet och kvalitet som du kommer att uppskatta i många år framöver.

Guldesign butik

Vår butik

Gulddesign i Stockholm sedan 1985

Sedan våra öppnande år 1985 har vi förfinat vårt hantverk och moderniserat vår verksamhet för att möta våra kunders behov på bästa möjliga sätt. Under åren har vi inte bara förstärkt vår kompetens inom guldhantering, utan också fokuserat på att bli ledande inom återvinning, reparation och skapandet av skräddarsydda smycken efter våra kunders unika önskemål.

Vi är stolta över vår förmåga att kombinera traditionellt hantverk med modern teknik för att skapa tidlösa och hållbara smycken. Varje pärla, varje steg i processen bär på vår passion och engagemang för att leverera enastående kvalitet och service till varje kund som besöker oss.

Vare sig du är ute efter att återanvända ett älskat smycke, reparera en familjeägd skatt eller skapa en helt unik design från grunden – är du hjärtligt välkommen att komma in till oss. Vi ser fram emot att förverkliga dina smyckesdrömmar tillsammans med dig.

Hem
Butik
Önskelista0
Tillbaka till toppen

Sök efter produkter

Produkten har lagts till i din varukorg